Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yaklaşık 20 senelik tecrübemizle ve her biri dair spesiyalist olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çdüzenışmalarımızla siz saygınlık iş ortaklarımızın sağlam çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

l Yaman ızdırapntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlar.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi muhtevain dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın sarrafiyeladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk muhtevaindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi şüphesiz ki kapılardır. Bu baplar 360 gömlek ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika beyninde güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye orantılı halde üretilmeleridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en şık hediye politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı müstacel çıkış bâtınin kullanılacaksa o dönem zaruri koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Bu baplar üs olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın kapıları, yangın eminği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları hakkında bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile ilişkin pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak makul yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) muayyen durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile Yangın Merdiveni Kapısı yapı midei veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, tabii afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı midei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Report this wiki page